‧₊˚✧ 🌟Comenzile plasate în această perioadă se procesează în 4-7 zile 🎉 ✧˚₊‧

Pantaloni din in - natur/floricele din in

120.00 RON
92... 110

Pantaloni lungi din IN culoare natur, cu manșete și buzunare cu floricele.


Verifică termen de livrare
Pantaloni lungi din IN culoare natur, cu manșete și buzunare cu floricele.|||||Pantaloni lungi din IN culoare natur, cu manșete și buzunare cu floricele. Croi generos, larg, cu elastic reglabil în talie. Măsurători pe mărimeMărimea 92-98Lungime: 58 cmCrac interior: 42 cmElastic butonierat (reglabil)Mărimea 98-104Lungime: 61 cmCrac interior: 44 cmElastic butonierat (reglabil)Mărimea 104-110Lungime: 66 cmCrac interior: 48 cmElastic butonierat (reglabil)Atenție: Verificați măsurătorile specifice acestui croi/model. Dacă doriți o mărime neconformă, vă putem servi la comandă în 3-5 zile. Despre IN: Fabricat din fibrele plantei Linum usitatissimum, inul este un material textil natural dintre cele mai vechi. Datorită calitățiilor superioare, este un material preferat vara, are o textură răcoroasă, absorbantă, se usucă foarte rapid, nu se lipește de corp, păstrează răcoarea în condiții de temperatură crescută, și căldura în condiții de temperatură scăzută. Este un material prietenos cu mediul, consumă puține resurse în procesul de cultivare și prelucrare, este biodegradabil și reciclabil. Este totuși un material premium, a cărui costuri sunt ridicate din cauza procesului de fabricație anevoios. Inul este cea mai rezistentă fibră textilă naturală, are o rigiditate specifică, dar de devine moale prin mai multe spălări/purtări.

Descriere

Pantaloni lungi din IN culoare natur, cu manșete și buzunare cu floricele.


Pantaloni lungi din IN culoare natur, cu manșete și buzunare cu floricele. Croi generos, larg, cu elastic reglabil în talie.

Măsurători pe mărime

Mărimea 92-98
Lungime: 58 cm
Crac interior: 42 cm
Elastic butonierat (reglabil)

Mărimea 98-104
Lungime: 61 cm
Crac interior: 44 cm
Elastic butonierat (reglabil)

Mărimea 104-110
Lungime: 66 cm
Crac interior: 48 cm
Elastic butonierat (reglabil)

Atenție: Verificați măsurătorile specifice acestui croi/model. Dacă doriți o mărime neconformă, vă putem servi la comandă în 3-5 zile.

Despre IN:
Fabricat din fibrele plantei Linum usitatissimum, inul este un material textil natural dintre cele mai vechi. Datorită calitățiilor superioare, este un material preferat vara, are o textură răcoroasă, absorbantă, se usucă foarte rapid, nu se lipește de corp, păstrează răcoarea în condiții de temperatură crescută, și căldura în condiții de temperatură scăzută. Este un material prietenos cu mediul, consumă puține resurse în procesul de cultivare și prelucrare, este biodegradabil și reciclabil. Este totuși un material premium, a cărui costuri sunt ridicate din cauza procesului de fabricație anevoios. Inul este cea mai rezistentă fibră textilă naturală, are o rigiditate specifică, dar de devine moale prin mai multe spălări/purtări.


Transport și plată

Procesarea comenzii:
Procesarea comenzii se face în 2-3 zile lucrătoare pentru articolele aflate pe stoc, și în 5-7 zile pentru articolele realizate la comandă, cu excepția perioadelor de vacanță și a perioadelor aglomerate de început de sezon, care se vor semnala pe site.

Plată:
Pentru achiziționarea produselor de pe site-ul nostru aveți mai multe posibilități de plată:

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) - fără comision
  • Prin transfer bancar
  • Ramburs (extra cost)

Dacă ați ales metoda de plată "Online cu card bancar", este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul Dvs. în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dacă ați ales Plata prin transfer bancar, veți primi în cel mai scurt timp pe adresa de email furnizată de Dvs. factura cu datele necesare efectuării transferului bancar. Revenind cu un OP. în răspuns la acest mail asigură procesarea comenzii în cel mai scurt timp. Livrarea articolelor se face după confirmarea plății de către banca noastră. Termenul pentru plata transferul este de maxim 3 zile. Comenzile care nu se încadrează în termen se vor anula automat.

Dacă ați ales Plata ramburs, costul acestui serviciu se adaugă la costurile de transport.

Transport:

Articolele se vor trimite la alegere prin Curierat sau Posta Română, costurile de transport fiind adăugate coșului de cumpărături. Livrarea prin Posta Română (Colet intern asigurat) este de 8 RON, iar prin Curierat de 13 RON. În cazul plății cu ramburs, cheltuielile de ramburs se adaugă cheltuielior de transport. Vă rugăm selectați opțiunea corectă de livrare în cazul în care alegeți ramburs. Curierul ajunge în 1-2 zile pe teritoriul României, și livreazâ de regulă între orele 11-16, motiv pentru care sunteți rugat/ă să menționați adresa la care vă aflați în acest interval de timp.

Update: Pentru cei din Cluj, există posibilitatea ridicării articolelor comandate de la sediul societății noastre, str. Onisifor Ghibu 10. Pentru această opțiune, bifați "Ridicare la sediu". Această opțiune este valabilă doar asociată cu plata cu cardul, sau transfer bancar.

Update 2: Din motive obiective am ales încheierea colaborării cu Posta Română.

Dacă aveți o modalitate mai economică pentru serviciile de curierat, selectați Ridicare de la sediu și trimiteți curierul ales la adresa:

Lanelka SRL,
Onisifor Ghibu 10,
400185 Cluj Napoca, jud. Cluj,
persoană de contact: Kelemen Kinga
telefon: 0748-144322.

Această opțiune este valabilă doar asociată cu plata cu cardul, sau transfer bancar. Nu uita să ne trimiți AWB-ul pentru print prin FB messenger sau email: hello@lanelka.ro.

Transport gratuit prin Curier la cumpărături în valoare de peste 400 RON.
Instrucțiuni de întreținere

Spălare manuală cu detergent special pentru lână și țesături fine.
Spălare cu mașina de spălat în următoarele condiții/cu următoarele setări:

Înmuierea articolelor înainte de a le pune în mașină (max. 5 min)
Max. 30 °C
Max. 400 rotații
Program dedicat pt. lână/țesături fine
Detergent special pentru lână și țesături fine
Culori similare

Uscare verticală. Fără expunere la sursa directă de lumină/căldură.
Aerisire între purtări.
Săpun de pete delicat, pentru materiale naturale.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare