‧₊˚✧ 🌟Comenzile plasate în această perioadă se procesează în 4-7 zile 🎉 ✧˚₊‧

Livrare

Condiții de livrare
Articolele se vor trimite la alegere prin Curierat Rapid sau Posta Română, costurile de transport fiind adăugate la valoarea coșului de cumpărături. Livrarea prin Posta Română (Colet intern asigurat) este de 8 RON, iar prin Curier 13 RON.
Coletul poștal ajunge în 3-4 zile la cel mai apropiat oficiu poștal al adresei de livrare. Pentru a nu avea neplăceri din cauza avizelor lipsă, vă trimitem AWB-ul coletului, ca să puteți urmări pe site-ul postei statusul livrării.
Coletul prin curier ajunge în 24-48 ore pe teritoriul României, și livreazâ de regulă între orele 11-16, motiv pentru care sunteți rugat/ă să menționați adresa la care vă aflați în acest interval de timp. Beneficiați deasemenea de nr. de AWB prin care se poate urmări statusul livrării.
Pentru colete care urmează să fie livrate în străinătate, vă rugăm să ne contactați înainte de efectuarea cumpărăturii, pentru a ne permite să căutăm cea mai conveniabilă metodă de livrare și costurile acesteia în funcție de țara/codul poștal.

Se oferă transport gratuit prin Posta Română la cumpărături în valoare de peste 200 RON.
Se oferă transport gratuit prin Curier la cumpărături în valoare de peste 400 RON.

Protejăm natura!
Produsele noastre sunt ambalate de regulă în cutii de carton reciclate provenite din farmacii, magazine cosmetice, sau supermarketuri. Dorim să reducem prin această modalitate de ambalare impactul nostru asupra mediului înconjurător.

Ai nevoie de alibi?
Știm că hainele de lână sunt o investiție care nu este neapărat apreciată de cei din jur, ne referim aici la necunoscători, desigur. Lăsați-ne un mesaj pe pagină sau prin FB messenger, dacă doriți să vă atașăm un bilețel cu (pre)textul: «Felicitări pentru câștigarea acestui articol!»

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare