‧₊˚✧ 🌟Comenzile plasate în această perioadă se procesează în 4-7 zile 🎉 ✧˚₊‧

Despre noi

Am început să creez haine odată cu nașterea lui E. Primul lucru a fost un cover pentru scutece textile, apoi, pas cu pas, articolele necesare garderobei de toamnă/iarnă, totul prin procedeul numit UPCYCLING. Am spicuit din magazine second hand și outlet pulovere cu eticheta “bună”: cu lână, cașmir, mătase și alte materiale naturale în compoziție. Le-am tăiat, recroit, combinat după bunul plac, până mi-au ieșit hăinuțe unicate, drăguțe, prietenoase cu mediul și pielea copiilor.

Trebuie să recunosc, croitul și cusutul lânei creează un fel de dependență. De aici și denumirea primei mele pagini: Woollymania. Acum, după 5 ani, tot asta fac. Recroiesc lucruri noi din haine existente, în primul rând din respect pentru mediu. Apoi, recunosc, îmi place să mă las inspirată de materiale existente, texturi și defecte, și pentru a face lâna accesibilă mămicilor care vor să îmbrace copilașii lor în acest material magic: călduros iarna, plăcut și răcoros vara, antibacterian și foarte plăcut de purtat.

Începând cu anul 2020 Woollymania se transformâ în Lanelka Upcycled, și realizează haine pentru copii Dvs cu aceeași creativitate și în același format eco-slow-fashion de până acum. Articolele pot fi realizate în continuare la comandă, iar cele aflate pe stoc se găsesc în secțiunea UNICATE/UPCYCLED a magazinului. Fiecare produs are în descriere măsurătorile exacte și compoziția materialului original care a stat la baza articolului.

Și pentru că am avut de-a lungul timpului multe comenzi pentru haine din materiale NOI, venim din 2020 cu o nouă gamă de produse, realizate din cel mai fin metraj de merinos, subțire și moale, potrivit pentru prim strat, blând chiar și cu cea mai sensibilă piele a bebelușilor. Lanelka Collection prezintă articole de bază pentru prim strat, somn, sau joacă, potrivite chiar și vara: bodyuri, tricouri, pantaloni ¾, pijamale, toate în culori vii și pline de bucurie.

Vă doresc spor la cumpărături responsabile,

Kinga

Image 2

@Foto: Andreea Boros, andreeaboros.ro @Târgul de Primăvară organizat de Handmade Transilvania, 2020

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare