‧₊˚✧ 🌟Comenzile plasate în această perioadă se procesează în 4-7 zile 🎉 ✧˚₊‧

Salopeta femei din in

340.00 RON
S, M, L, XL

Salopetă cu bretele reglabile din in, cu bunuzare laterale ascunse, croi modern, generos.
Grăbește-te! Au rămas numai 2 produse în stoc.
Verifică termen de livrare
Salopetă cu bretele reglabile din in, cu bunuzare laterale ascunse, croi modern, generos. ||||| Salopeta din in 100% cu bretele reglabile și bunuzare este o alegere excelentă pentru o tinută de vară confortabilă, unică, minimalistă. Confecționată din material premium de in, ce o face ușoară și respirabilă, perfectă pentru zilele calde de vară. Croiala generoasă a salopetei permite circulația aerului și permite pielii să respire, astfel încât vei fi confortabilă chiar și în cele mai toride zile. Bretelele salopetei sunt reglabile, înălțimea se adjustează cu ușurință. Poate fi purtată cu o bluză sau cămașă de in simplă pentru un aspect natural și minimalist. În plus, se poate combina cu diferite tipuri de încălțăminte, de la sandale la pantofi sport, în funcție de preferințele personale și de ocazia pentru care este purtată. Se realizează la comandă, după măsurătorile exacte ale clientei (înălțime, greutate, piept, sold) din materialele disponibile, în termen de 5-7 zile de la plasarea comenzii și stabilirea tuturor detaliilor. În cazul unei comenzi, vă rugăm să scrieți măsurătorile Dvs. utilizând mesageria webshopului.  Culori disponibile primavară/vară 2024: negru, visiniu, bordeaux, natur, kaki, maro

Descriere

Salopetă cu bretele reglabile din in, cu bunuzare laterale ascunse, croi modern, generos.

Salopeta din in 100% cu bretele reglabile și bunuzare este o alegere excelentă pentru o tinută de vară confortabilă, unică, minimalistă. Confecționată din material premium de in, ce o face ușoară și respirabilă, perfectă pentru zilele calde de vară. Croiala generoasă a salopetei permite circulația aerului și permite pielii să respire, astfel încât vei fi confortabilă chiar și în cele mai toride zile. Bretelele salopetei sunt reglabile, înălțimea se adjustează cu ușurință. Poate fi purtată cu o bluză sau cămașă de in simplă pentru un aspect natural și minimalist. În plus, se poate combina cu diferite tipuri de încălțăminte, de la sandale la pantofi sport, în funcție de preferințele personale și de ocazia pentru care este purtată.

Se realizează la comandă, după măsurătorile exacte ale clientei (înălțime, greutate, piept, sold) din materialele disponibile, în termen de 5-7 zile de la plasarea comenzii și stabilirea tuturor detaliilor. În cazul unei comenzi, vă rugăm să scrieți măsurătorile Dvs. utilizând mesageria webshopului. 

Culori disponibile primavară/vară 2024: negru, visiniu, bordeaux, natur, kaki, maro

Transport și plată

Procesarea comenzii:
Procesarea comenzii se face în 2-3 zile lucrătoare pentru articolele aflate pe stoc, și în 5-7 zile pentru articolele realizate la comandă, cu excepția perioadelor de vacanță și a perioadelor aglomerate de început de sezon, care se vor semnala pe site.

Plată:
Pentru achiziționarea produselor de pe site-ul nostru aveți mai multe posibilități de plată:

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) - fără comision
  • Prin transfer bancar
  • Ramburs (extra cost)

Dacă ați ales metoda de plată "Online cu card bancar", este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul Dvs. în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dacă ați ales Plata prin transfer bancar, veți primi în cel mai scurt timp pe adresa de email furnizată de Dvs. factura cu datele necesare efectuării transferului bancar. Revenind cu un OP. în răspuns la acest mail asigură procesarea comenzii în cel mai scurt timp. Livrarea articolelor se face după confirmarea plății de către banca noastră. Termenul pentru plata transferul este de maxim 3 zile. Comenzile care nu se încadrează în termen se vor anula automat.

Dacă ați ales Plata ramburs, costul acestui serviciu se adaugă la costurile de transport.

Transport:

Articolele se vor trimite la alegere prin Curierat sau Posta Română, costurile de transport fiind adăugate coșului de cumpărături. Livrarea prin Posta Română (Colet intern asigurat) este de 8 RON, iar prin Curierat de 13 RON. În cazul plății cu ramburs, cheltuielile de ramburs se adaugă cheltuielior de transport. Vă rugăm selectați opțiunea corectă de livrare în cazul în care alegeți ramburs. Curierul ajunge în 1-2 zile pe teritoriul României, și livreazâ de regulă între orele 11-16, motiv pentru care sunteți rugat/ă să menționați adresa la care vă aflați în acest interval de timp.

Update: Pentru cei din Cluj, există posibilitatea ridicării articolelor comandate de la sediul societății noastre, str. Onisifor Ghibu 10. Pentru această opțiune, bifați "Ridicare la sediu". Această opțiune este valabilă doar asociată cu plata cu cardul, sau transfer bancar.

Update 2: Din motive obiective am ales încheierea colaborării cu Posta Română.

Dacă aveți o modalitate mai economică pentru serviciile de curierat, selectați Ridicare de la sediu și trimiteți curierul ales la adresa:

Lanelka SRL,
Onisifor Ghibu 10,
400185 Cluj Napoca, jud. Cluj,
persoană de contact: Kelemen Kinga
telefon: 0748-144322.

Această opțiune este valabilă doar asociată cu plata cu cardul, sau transfer bancar. Nu uita să ne trimiți AWB-ul pentru print prin FB messenger sau email: hello@lanelka.ro.

Transport gratuit prin Curier la cumpărături în valoare de peste 400 RON.
Instrucțiuni de întreținere

Spălare manuală cu detergent special pentru lână și țesături fine.
Spălare cu mașina de spălat în următoarele condiții/cu următoarele setări:

Înmuierea articolelor înainte de a le pune în mașină (max. 5 min)
Max. 30 °C
Max. 400 rotații
Program dedicat pt. lână/țesături fine
Detergent special pentru lână și țesături fine
Culori similare

Uscare verticală. Fără expunere la sursa directă de lumină/căldură.
Aerisire între purtări.
Săpun de pete delicat, pentru materiale naturale.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare