‧₊˚✧ 🌟Comenzile plasate în această perioadă se procesează în 4-7 zile 🎉 ✧˚₊‧

Overall lână fleece/fiartă dublat cu interior merinos

340.00 RON
62....116

Overall lână fleece/fiartă dublat cu interior merinos nou/upcycled și glugă detașabilă (opțional) diverse culori și mărimi.
Grăbește-te! Au rămas numai 6 produse în stoc.
Verifică termen de livrare
Overall lână fleece/fiartă dublat cu interior merinos nou/upcycled și glugă detașabilă (opțional) diverse culori și mărimi.||||| Overallul se realizează la comandă din lână fleece/fiartă (metraj nou) și se dublează în interior cu merinos (metraj nou sau upcycled).Manșetele sunt din merinos rib. Se poate face cu glugă detașabilă sau fixă. Compoziție exterior: 100% lână fleece/fiartăInterior: merinos upcycled/nou. Mărimea: 62-68Lungime crac interior: 23cm + manșete Mărimea: 74-80Lungime crac interior: 27 cm + manșete Mărimea: 86-92Lungime crac interior: 33 cm + manșete Mărimea: 98-104Lungime crac interior: 40 cm + manșete Culori disponibile iarna 2022:Lănă fleece: roz, ciclam, piersicăLână fiartă, culori melange: violet, mov, albastru denim, teal, gri, antracitLână fiartă, culori solide: galben muștar, cărămiziu, albastru (limitat), verde (limitat) maro (limitat) Pentru un produs se pot combina mai multe culori la cerere.În cazul în care doriți combinație de mai multe culori, scrieți observații la comandă. Atenție: În realitatea culoarea produsului din imagine poate diferi în funcție de setările ecranului Dvs. Nu uitați să verificați măsurătorile înainte de a comanda.

Descriere

Overall lână fleece/fiartă dublat cu interior merinos nou/upcycled și glugă detașabilă (opțional) diverse culori și mărimi.

Overallul se realizează la comandă din lână fleece/fiartă (metraj nou) și se dublează în interior cu merinos (metraj nou sau upcycled).
Manșetele sunt din merinos rib. Se poate face cu glugă detașabilă sau fixă.

Compoziție exterior: 100% lână fleece/fiartă
Interior: merinos upcycled/nou.

Mărimea: 62-68
Lungime crac interior: 23cm + manșete

Mărimea: 74-80
Lungime crac interior: 27 cm + manșete

Mărimea: 86-92
Lungime crac interior: 33 cm + manșete

Mărimea: 98-104
Lungime crac interior: 40 cm + manșete

Culori disponibile iarna 2022:
Lănă fleece: roz, ciclam, piersică
Lână fiartă, culori melange: violet, mov, albastru denim, teal, gri, antracit
Lână fiartă, culori solide: galben muștar, cărămiziu, albastru (limitat), verde (limitat) maro (limitat)


Pentru un produs se pot combina mai multe culori la cerere.
În cazul în care doriți combinație de mai multe culori, scrieți observații la comandă.

Atenție: În realitatea culoarea produsului din imagine poate diferi în funcție de setările ecranului Dvs.

Nu uitați să verificați măsurătorile înainte de a comanda.

Transport și plată

Procesarea comenzii:
Procesarea comenzii se face în 2-3 zile lucrătoare pentru articolele aflate pe stoc, și în 5-7 zile pentru articolele realizate la comandă, cu excepția perioadelor de vacanță și a perioadelor aglomerate de început de sezon, care se vor semnala pe site.

Plată:
Pentru achiziționarea produselor de pe site-ul nostru aveți mai multe posibilități de plată:

  • Online cu card bancar prin EuPlatesc (Visa/Maestro/Mastercard) - fără comision
  • Prin transfer bancar
  • Ramburs (extra cost)

Dacă ați ales metoda de plată "Online cu card bancar", este necesar să completați un formular cu informațiile despre cardul Dvs. în pagina securizată a procesatorului de plăți. Plățile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuează prin intermediul sistemului "3-D Secure" elaborat de organizațiile care asigura tranzacțiilor on-line același nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau în mediul fizic, la comerciant. "3-D Secure" asigură în primul rând ca nici o informație legată de cardul dumneavoastră nu este transferată sau stocată, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plăți, aceste date fiind direct introduse în sistemele Visa și MasterCard. Important de știut: Pentru plățile prin card bancar nu este perceput nici un comision!

Dacă ați ales Plata prin transfer bancar, veți primi în cel mai scurt timp pe adresa de email furnizată de Dvs. factura cu datele necesare efectuării transferului bancar. Revenind cu un OP. în răspuns la acest mail asigură procesarea comenzii în cel mai scurt timp. Livrarea articolelor se face după confirmarea plății de către banca noastră. Termenul pentru plata transferul este de maxim 3 zile. Comenzile care nu se încadrează în termen se vor anula automat.

Dacă ați ales Plata ramburs, costul acestui serviciu se adaugă la costurile de transport.

Transport:

Articolele se vor trimite la alegere prin Curierat sau Posta Română, costurile de transport fiind adăugate coșului de cumpărături. Livrarea prin Posta Română (Colet intern asigurat) este de 8 RON, iar prin Curierat de 13 RON. În cazul plății cu ramburs, cheltuielile de ramburs se adaugă cheltuielior de transport. Vă rugăm selectați opțiunea corectă de livrare în cazul în care alegeți ramburs. Curierul ajunge în 1-2 zile pe teritoriul României, și livreazâ de regulă între orele 11-16, motiv pentru care sunteți rugat/ă să menționați adresa la care vă aflați în acest interval de timp.

Update: Pentru cei din Cluj, există posibilitatea ridicării articolelor comandate de la sediul societății noastre, str. Onisifor Ghibu 10. Pentru această opțiune, bifați "Ridicare la sediu". Această opțiune este valabilă doar asociată cu plata cu cardul, sau transfer bancar.

Update 2: Din motive obiective am ales încheierea colaborării cu Posta Română.

Dacă aveți o modalitate mai economică pentru serviciile de curierat, selectați Ridicare de la sediu și trimiteți curierul ales la adresa:

Lanelka SRL,
Onisifor Ghibu 10,
400185 Cluj Napoca, jud. Cluj,
persoană de contact: Kelemen Kinga
telefon: 0748-144322.

Această opțiune este valabilă doar asociată cu plata cu cardul, sau transfer bancar. Nu uita să ne trimiți AWB-ul pentru print prin FB messenger sau email: hello@lanelka.ro.

Transport gratuit prin Curier la cumpărături în valoare de peste 400 RON.
Instrucțiuni de întreținere

Spălare manuală cu detergent special pentru lână și țesături fine.
Spălare cu mașina de spălat în următoarele condiții/cu următoarele setări:

Înmuierea articolelor înainte de a le pune în mașină (max. 5 min)
Max. 30 °C
Max. 400 rotații
Program dedicat pt. lână/țesături fine
Detergent special pentru lână și țesături fine
Culori similare

Uscare verticală. Fără expunere la sursa directă de lumină/căldură.
Aerisire între purtări.
Săpun de pete delicat, pentru materiale naturale.

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare