⭐️ În această perioadă comenzile plasate se procesează în 2-4 zile ⭐️

HOME

 • Lâna merinos de vară: soluția ideală pentru copii transpiracioși.

  Set vară

 • Soare sau vânt, mare sau munte, copil sau adult, lâna de vară e soluția ideală!

  Rochiță
 • Body în culori vesele, din cea mai fină lână merinos 100%. Variantă de vară, cu mânecă scurtă, sau pentru toate sezoanele, cu mânecă lungă. Pentru fetițe, versiunea de vară vine cu opțiunea unei fustițe cochete, devenind astfel o rochiță frumoasă și practică în același timp.

  Body
 • Inul: companionul verilor lejere

  Șalopetă femei din in
 • Model ușor cabrat, cu decolteu feminin, potrivit pentru activități sportive ușoare în aer liber, sau pentru activități de yoga, meditație. Material ideal, net superior bumbacului, lâna de merinos absoarbe transpirația și o evaporă repede, păstrează temperatura corpului fără a-l supraîncălzi, este termoreglant și antibacterian. Disponibil în mai multe culori : gri print, lila, mov, coral,ciclam print, albastru royal, turcoaz, negru și patru mărimi: S, M, L și XL. Pentru mărimi neconforme, scrieți-ne să povestim mai în detaliu.

  Bluză femei merinos 100%
 • Articole realizate prin procedeu UPCYCLED, care presupune utilizarea unor resurse existente pentru a realiza ceva frumos și unicat, cu valoare adăugată.

  Aceste produse sunt realizate din articole vestimentare de adulți cumpărate în magazine de tip >. Materia primă este splălată și igienizată în prealabil, iar articolul spălat și călcat după ce a fost cusut.

  Produsele sunt unicate și se află pe stoc. Mărimea și compoziția materialului folosit apare în descrierea fiecărui articol. Dacă doriți alt model sau altă mărime, aveți posibilitatea de a comanda și vă servim în 3-5 zile lucrătoare. Verificați măsurătorile din descriere, măsurile noastre au un croi mai generos decât cele din comerț.

  Cumpărând haine upcycled, Dvs. sunteți pe drumul cel bun pentru a adopta un stil de viață sustenabil, care lasă copiilor noștri o planetă mai puțin poluată. Mulțumim.

  Upcycled
Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare