⭐️ Comenzile plasate în această perioadă se procesează în 7-10 zile ⭐️ Vă mulțumim! ⭐️

Articole bărbați din lână merinos 100%

Iată câteva argumente pentru a folosi tricouri și pijamale din lână merinos:

Confort: Lâna merinos este cunoscută pentru confortul său ridicat, deoarece este moale și plăcută la atingere. Tricourile/Pijamalele din lână merinos sunt termoreglante, oferă o senzație deosebită de confort, ceea ce le face ideale pentru a fi purtate în orice sezon, și ideale pentru a fi purtate la somn.

Respirabilitate: Lâna merinos este un material respirabil care ajută la reglarea temperaturii corpului. Astfel, tricourile din lână merinos pot fi purtate în orice condiții meteo, deoarece materialul va ajuta la menținerea corpului la o temperatură constantă.

Ușor de întreținut: În ciuda faptului că este un material natural, lâna merinos este ușor de întreținut și se poate spăla la mașina de spălat, cu respectarea anumitor parametri (30 grade, max 400 rotatii, program delicat și detergent delicat). Acest lucru îl face o opțiune convenabilă și practică pentru oricine dorește să poarte tricouri de înaltă calitate.

Eco-friendly: Lâna merinos este un material natural și sustenabil, care nu necesită prea multe resurse pentru producție, iar în faza de post-folosire se transformă în deseu biodegradil, cu amprentă minimă asupra mediului. 

Coşul meu
Empty cart icon
Coşul tău este gol
Subtotal: RON
Transportul şi discountul vor fi calculate pe pagina de comandă
Comandă
Alege limba
Politica de confidenţialitate Termeni şi condiţii Politica de returnare